3 in BRASOV
americanliquidshield@gmail.com
Str. Mihai Viteazu, Nr. 166, Brasov - Romania
+40 736 424 469
 • ro
 • SERVICII

  Servicii de reparatii

  Suntem o echipa profesionista care detine toata expertiza necesara nu doar pentru realizarea lucrarilor complexe de hidroizolare a suprafetelor construite, ci si pentru interventii de urgenta sau executarea reparatiilor periodice la acoperisuri, fundatii, subsoluri, garaje subterane, demisoluri, terase, balcoane, pardoseli industriale, rezervoare si alte structuri de beton ingropate.

  Oricand apar infiltratii sau patrunderi de apa in spatiul dumneavoastra si nu aveti poate disponibilitatea sau resursele financiare pentru executarea unei lucrari de hidroizolare complexe sau totale, prin serviciile noastre de reparatii aveti garantia ca problema este rezolvata rapid si 100%! Solutia de hidroizolare inovatoare pe care o  aplicam devine rezistenta la apa in termen de doar 10 minute, iar dupa uscarea completa, creeaza un strat impermeabil ce etanseizeaza perfect suprafetele.

  Pentru ca misiunea American Liquid Shield este de a oferi pietei romanesti un sistem de hidroizolare unic cu un produs de calitate „made in USA” eficient pe termen lung, exista mai multe variante de colaborare pentru  Serviciile de Reparatii ALS X

  1. Acoperisuri noi

   

  In cazul in care detineti un spatiu construit care prezinta  infiltratii cauzate de ploaie sau de topirea zapezii, echipa noastra de specialisti in reparatii intervine rapid! Identificam prompt zona problematica si aplicam solutia de hidroizolare doar pe portiunile necesare, astfel incat sa aveti garantia ca nu vor mai aparea si alte infiltratii pe viitor. Sistemul de hidroizolare ALS X este extrem de versatil si poate fi aplicat pe suporturi variate ca tigla, caramida, tabla, bitum, beton armat, mortar, ceramica, otel, s.a.

  2. Mentenanta

   

  Daca administrati unul sau mai multe ansambluri rezidentiale, parcuri industriale sau cladiri de birouri, stiti foarte bine ca adesea pot aparea diverse probleme tehnice. Infiltratiile de apa pot fi o reala problema care afecteaza integritatea cladirilor, iar rapiditatea cu care acestea sunt remediate poate fi cruciala. Prin semnarea unui contract anual de intretinere cu compania noastra, aveti garantia ca ori de cate ori apare o situatie de urgenta suntem la dispozitia dumneavoastra si intervenim rapid pentru hidroizolarea infiltratiilor la cladirile pe care le administrati / supervizati. Numarul interventiilor necesare pentru operatiunile de reparare este nelimitat pe parcursul colaborarii, iar echipa noastra este mereu in stand-by!

  3. Reparare acoperisuri existente

   

  In situatia in care cladirea dvs a beneficiat deja de lucrari de hidroizolare intr-o actiune singulara sau in mod repetat, dar inca apar infiltratii de apa la colturi, indoituri, la liniile de asamblare sau de peticire, putem actiona rapid prin repararea respectivelor portiuni.  Problema patrunderilor de apa  se poate remedia cu succes pentru toate bresele si in toate zonele in care materialele s-au crapat sau s-au dezlipit. Sistemul de hidroizolare inovator cu ALS X rezolva toate defectele sau viciile datorate infiltratiilor, chiar si acolo unde alte solutii au dat gres!

  NOI REUSIM ACOLO UNDE ALTE SOLUTII DE HIDROIZOLARE NU REUSESC!

  Contact prin WhatsApp
  Please accept our privacy policy first to start a conversation.