12 in BRASOV
americanliquidshield@gmail.com
Str. Mihai Viteazu, Nr. 166, Brasov - Romania
+40 736 424 469
 • ro
 • Hidroizolare - Acoperiș hotel

  Acest hotel a avut multe zone problematice pe care multe alte companii au încercat să le repare de-a lungul anilor. Toate soluțiile lor au fost temporare sau au eșuat complet. În ciuda unei suprafețe atât de mari, am reușit să obținem o acoperire 100% rezistentă la scurgeri.

  Hidroizolare - Bazin apa

  Acest rezervor subteran a fost folosit pentru stocarea apei pentru departamentul de urgență și pompieri. Betonul avea fisuri care permiteau scurgerea apei spre exterior. Folosind ALS X, l-am transformat într-o piscină și suntem mândri să spunem că a trecut inspecția lor cu 100% rezistent la apă !

  Hidroizolare - Acoperiș casă

  Acest acoperiș/balcon a fost un caz foarte unic. Clientul instalase bitumul ca membrană hidroizolantă sub plăci când a fost construită casa. Cu toate acestea, au avut scurgeri majore la doar 1 an după. Pentru a rezolva problema, au contactat Sika, care a recomandat aplicarea unuia dintre produsele lor pe partea superioară a plăcilor pentru impermeabilizare completă. Aceasta inițial a remediat scurgerile, dar a eșuat după doar o iarnă rece. Echipa noastră a pregătit acoperișul și l-a pulverizat cu ALS X, realizând o impermeabilizare completă timp de 10 ani.

  Hidroizolare - Acoperiș centru comercial

  Acesta a fost recent acoperit cu bitum. Cu toate acestea, din cauza zonei strânse și a pericolului de incendiu, au existat anumite zone unde nu s-a putut pune bitum. Cele 3 straturi ale noastre și ALS X și-au făcut treaba.

  Hidroizolare și pulverizare ALS X alb împotriva razelor de soare

  Casă construită de 2 ani. Din păcate, clientul se plângea de căldură de 24 – 26 grade în interiorul casei, în ciuda faptului că avea aer condiționat. Am pulverizat acoperișul cu ALS X alb, făcându-le să răcească acoperișul, economisindu-le mulți bani în facturile de energie electrică.

  Hidroizolare - Terasă distrusă din cauza scurgerilor

  Primul nivel al acestei case nou construită a fost complet distrus din cauza scurgerilor. Clientul a apelat la aplicarea unui strat de bitum pentru a opri scurgerile care nu au avut succes. Echipa noastră a reparat și pregătit întregul balcon și apoi a pulverizat ALS X care acum a impermeabilizat complet această terasă.

  Hidroizolare ALS X - Canal de scurgere

  Acest client a avut mai multe probleme. Canalul de scurgere, aerisirea și golurile mari de lângă perete se scurgeau toate în apartamentul său. În mod tradițional, ar necesita lucrări de ciment, lucrări decorative și impermeabilizare. Cu toate acestea, am reușit să reparăm toate cele 3. Am reparat și impermeabilizat golurile de perete și am impermeabilizat aerisirea și canalul de scurgere. O altă treabă bine făcută!

  Hidroizolare - Birouri de afaceri cu probleme de scurgeri

  Acest frumos acoperiș de artă a avut scurgeri multiple, în ciuda numeroaselor aplicări bitum și silicon. În plus, marginile barierelor de sticlă permiteau scurgerea apei în birourile de mai jos și clientul nu găsise nicio companie capabilă să soluționeze această problemă. Cu toate acestea am reușit să impermeabilizăm cu ușurință întregul acoperiș, adăugând în același timp frumusețe.

  Hidroizolare - Acoperiș depozit

  Proprietarul avea un client pentru acest depozit cu afaceri de robotică de înaltă tehnologie. Nu doreau absolut nicio scurgere de pe acest acoperiș. Multe alte companii au încercat și au eșuat. Echipa noastră a reușit să impermeabilizeze acest acoperiș metalic mare folosind produsele noastre lichide.

  Hidroizolare - Balcon

  Hidroizolarea celor 3 balcoane, ele având scurgeri majore în frumoasa lor casă recent construită. Acoperind plăcile lor cu ALS X, am reușit să le impermeabilizăm complet balcoanele fără să le scoatem și să le smulgem plăcile, economisindu-le mulți bani !!!

  Hidroizolare - Balcoane și scară distrusă de apă

  Clientul avea 3 balcoane și o scară care a fost în mare parte distrusă de apă. ALS X a fost singura soluție pentru ei, care și-a impermeabilizat proprietatea și a făcut-o frumoasă în același timp. Am îndepărtat și reinstalat plăcile pierdute, am pregătit suprafața și am pulverizat ALS X

  Hidroizolare - Acoperiș supermarket

  Acest supermarket mare a avut mai multe scurgeri. Nu au putut folosi reparații tradiționale precum bitum din cauza pericolului de incendiu. Am reușit să le reparăm din punct de vedere economic și rapid toate scurgerile.

  Hidroizolare - Pregătire acoperiș pentru Lounge

  Clientul a dorit să facă zona de pe acoperiș frumoasă pentru a o folosi ca zonă socială și ca lounge. ALS X în culoarea albă a adus atât frumusețe, cât și temperaturi reci pentru acest acoperiș. Au existat, de asemenea, mai multe zone cu probleme pe care alte companii de acoperișuri nu le-au putut remedia. Produsul nostru a fost impermeabilizat, acest acoperiș a devenit cu ușurință un loc primitor unde clienții pot socializa.

  Hidroizolare - Acoperiș cu scurgeri majore

  Această afacere închiriase un mic birou și se muta într-o locație nouă în 2 ani. Acoperișul avea scurgeri multiple, dar nu au vrut să cheltuiască banii pentru a instala un acoperiș nou. Am pulverizat ALS X pe acest acoperiș metalic cu un cost mai mic decât instalarea unui acoperiș nou, garantând o durabilitate de 10 ani!

  Hidroizolare - Balcoane și terase noi cu probleme de scurgeri

  Ambele balcoane din această casă nouă aveau scurgeri. Am reușit să pulverizăm ambele balcoane și terasa de la parter cu ALS X. Acum sunt toate bune și complet impermeabilizate.

  Hidroizolare - Acoperiș de bloc

  Acoperișul avea zeci de scurgeri peste tot și instalaseră noi ferestre cu goluri uriașe care permiteau scurgerea apei în interior. Cu toate acestea, asociația de apartamente nu era pregătită să instaleze un acoperiș întreg. Am reușit să reparăm economic toate scurgerile și apoi să pulverizăm ALS X în zonele reparate. Toate scurgerile sunt acum rezolvate.

  Hidroizolare - Terasa unei noi case

  Aceasta este o casă nouă, unde s-a instalat bitum pe terasă pentru hidroizolație. Când a eșuat, clientul a contactat o companie pentru a pulveriza Polyurea. Dar terasa încă scurgea după. Echipa noastră a pulverizat ALS X pe întreaga zonă și a obținut impermeabilitate cu succes.

  Hidroizolare - Scurgeri de pe acoperiș

  Această problemă era pe un acoperiș vechi de 2 ani. Am identificat rapid zona, am smuls bitumul care a eșuat și am aplicat sistemul nostru cu 3 straturi pentru impermeabilizarea scurgerii.

  Hidroizolare - Lucarne apartamente

  Lucarnele de pe această clădire de apartamente aveau scurgeri în interiorul apartamentelor. Multe companii au încercat să le remedieze cu produsele lor fără succes. Am închis întregul decalaj și l-am impermeabilizat cu ALS S (siliciu lichid pur) pentru a realiza o lucrare de impermeabilizare de lungă durată.

  Hidroizolare - Scurgere acoperiș apartament

  Proprietarul apartamentului din această clădire cu mai multe unități avea scurgeri severe în apartamentul său. Asociația nu a putut instala un nou acoperiș pentru el. Cu toate acestea, am reușit să reparăm zona de deasupra apartamentului, economisindu-i mulți bani și daune din scurgerile viitoare pentru 3 ani!

  Hidroizolare - Scurgeri în casă și terasă

  Clientul a avut mai multe scurgeri în bucătărie și camera de zi. Propietara casei s-a plâns, de asemenea, că nu ar putea folosi niciodată această terasă, deoarece era întotdeauna urâtă și fierbinte. Folosind revoluționarul nostru ALS X, am reușit să-i oferim atât o hidroizolare completă, cât și o terasă la malul mării.

  Hidroizolare - Scurgeri în apartament

  Un alt proprietar de apartamente cu mai multe unități care a avut scurgeri în casa lor, dar asociația de construcții nu a vrut să-și repare întregul acoperiș pentru ei. Am reușit să acoperim doar zona de deasupra apartamentului lor și să oprim toate scurgerile la nivel local.

  Hidroizolare Balcon - Terasa - hidroizolare ALS

  Acest mic balcon avea acoperire din piatră naturală care se scurgea într-o baie de la parter. Nu a existat nicio modalitate de a repara acest balcon fără a smulge întregul strat de piatră, instalând un strat de impermeabilizare și apoi instalând pietre noi. Cu toate acestea, am reușit să ne pulverizăm ALS X deasupra, făcându-l atât impermeabil, cât și frumos.

  Hidroizolare - Scurgere direct în apartament

  Această scurgere se ducea în apartamentul de mai jos. După cum puteți vedea, câteva companii au încercat să îl repare cu bitum și silicon fără succes. Am reușit să sigilăm, reparăm scurgerea și apoi să aplicăm ALS S (silicon lichid pur) cu o durată de viață de aproximativ 20 ani!

  Contact prin WhatsApp
  Please accept our privacy policy first to start a conversation.