12 in BRASOV
americanliquidshield@gmail.com
Str. Mihai Viteazu, Nr. 166, Brasov - Romania
+40 736 424 469
 • ro
 • DESPRE NOI

  CINE SUNTEM?

  Suntem unicul dealer autorizat cu drepturi exclusive de a oferi pietei romanesti  un produs revolutionar “made in USA” cu o utilitate maxima in domeniul  hidroizolarii constructiilor, care garanteaza rezultate impecabile si este eficient 100%: ALS X.

  Existent pe piata internationala de peste 15 ani, fiind testat si validat de mii de clienti multumiti – companii si persoane fizice, credem cu tarie in caracteristicile unice ale produsului ALS X pe termen lung, atat pentru constructiile noi, cat si pentru cele care necesita intr-adevar o solutie de hidroizolare eficace.

  In baza istoricului de succes ALS X avem ca obiectiv principal demonstrarea eficientei acestui produs pe piata romaneasca, astfel incat clientii si partenerii nostri sa beneficieze de o solutie de hidroizolare de maxima calitate.

  Totodata, suntem siguri ca seriozitatea si calitatea serviciilor oferite de catre echipa noastra vor dovedi profesionalismul AMERICAN LIQUID SHIELD, si astfel, compania noastra va deveni alegerea nr. 1 ca furnizori ai unui sistem de hidroizolare de succes, complet inovator.

  ALS X este ideal pentru hidroizolarea suprafetelor unor constructii noi, care astfel isi pastreaza integralitatea pe termen indelungat, sau a unor constructii mai vechi care au fost tratate in prealabil si cu alte solutii de hidroizolare, dar care nu s-au dovedit eficiente!

  REPERELE NOASTRE

  MISIUNE

  Sa oferim pietei romanesti un produs ultraperformant de calitate „made in USA„, pentru hidroizolarea eficienta, pe termen lung, a tuturor suprafetelor construite.

  VIZIUNE

  Sa devenim Furnizorul nr.1 al Sistemelor Inovative de Hidroizolare, pe piata constructiilor si imobiliarelor din Romania.

  VALORI

  Transparenta – toate detaliile in legatura cu desfasurarea proiectului sunt comunicate clientilor inca de la inceput.

  Angajament – oferim servicii de inalta calitate tuturor proiectelor, indiferent de amploarea acestora. Mai mult, oferim suport si consultanta atat pe timpul proiectului, cat si dupa incheierea acestuia.

  Profesionalism – suntem o echipa bine pregatita si cu experienta in domeniu, de aceea garantam respectarea termenilor contractuali prestabiliti.

  CUI NE ADRESAM?

  Ne adresam atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, intermediari sau beneficiari finali ai constructiilor ale caror suprafete necesita un sistem de hidroizolare eficient 100%.

  Produsul nostru revolutionar, ALS X, se poate aplica cu succes pentru hidroizolarea suprafetelor unor constructii noi care astfel isi pastreaza integralitatea pe termen indelungat, sau a unor constructii mai vechi care au fost tratate in prealabil si cu alte solutii de hidroizolare, dar care nu s-au dovedit eficiente sau s-au degradat in timp: acoperisuri, fundatii, subsoluri, garaje subterane, demisoluri, terase, balcoane, pardoseli industriale, rezervoare, diverse structuri de beton ingropate.

  Sistemul inovator de hidroizolare cu ALS X se adreseaza domeniului constructiilor si imobiliarelor, tuturor detinatorilor sau administratorilor de proprietati si spatii constructive:

  • proprietari cladiri, vile sau case de vacanta
  • asociatii de proprietari – blocuri, birouri de inchiriat
  • proprietari de pensiuni, hoteluri, hosteluri
  • asociatii de lanturi hoteliere, complexe turistice, resort-uri
  • dezvoltatori de ansambluri rezidentiale / imobiliare
  • dezvoltatori de complexe comerciale tip mall sau spatii de birouri
  • dezvoltatori de parcuri industriale
  • proprietari de fabrici si spatii de productie
  • arhitecti, societati de antrepriza, companii de constructii
  • autoritati publice care implementeaza proiecte de interes public (ex.stadioane, patinoare, bazine olimpice, aeroporturi)
  • organisme locale care coordoneaza institutii culturale, cladiri istorice, monumente

  NOI REUSIM ACOLO UNDE ALTE SOLUTII DE HIDROIZOLARE NU REUSESC!

  Contact prin WhatsApp
  Please accept our privacy policy first to start a conversation.